Pronkzitting 2021 AFGELAST

Beste Dösvlègels en Dösvlègelinnekes,

Onze artiesten hadden de buuts al klaar en vrijwilligers, Raad van Elf en Bestuur waren al druk met de voorbereidingen voor eindelijk weer een echte pronkzitting. De kaartverkoop afgelopen weekend liet ons zien dat jullie allemaal weer zin hadden in een mooi feest! Niets leek een mooi feest meer in de weg te staan, maar Corona geeft zich nog niet gewonnen. Afgelopen dagen zijn het aantal besmettingen weer flink gestegen en neemt de druk op de zorg steeds verder toe. Dit heeft ons als bestuur doen besluiten dat we de pronkzitting zoals deze gepland stond NIET door laten gaan. Helaas is het in onze ogen niet mogelijk om het op een verantwoorde manier te organiseren voor een grote groep mensen.
Vorig jaar hadden we een online pronkzitting en dat was uiteindelijk een goed alternatief. Daarom zullen wij de geplande pronkzitting op gaan nemen en deze vrijdagavond 26 november 2021 gaan uitzenden via YouTube. Op deze manier kunnen we Prins Kuul de 1ste & Gevolg toch een waardig afscheid geven. Hierover later meer.

Voor personen die een entreekaart gekocht hebben voor de pronkzitting, deze blijft geldig als entreebewijs voor het prinsenbal.

Uiteraard vinden wij het heel jammer dat we het niet samen met jullie kunnen vieren, maar we hopen jullie allemaal op 15 januari 2022 wel weer te zien bij het Prinsenbal voor de onthulling van de nieuwe prins van het Vlègeldarp.

Voor nu blijf gezond en pas op elkaar!
 
Het bestuur van C.V. De Dösvlègels