Foto’s Pronkzitting 2016

De avond werd geopend door Voorzitter Martijn Jansen en President Patrick Ketels, die vriendengroep de rebellen extra in het zonnetje zette. Deze vriendengroep viert dit jaar hun 60 jarig bestaan. Tonnie Schiphorst verraste als afgevaardigde van deze vriendengroep daaropvolgend de hele zaal met een indrukwekkende, humoristische speech.

Na de opening was het podium vrij voor de artiesten om iedereen een gezellige avond te laten beleven en de lachspieren goed hun werk te laten doen. Met zeven geweldige optredens van verschillende artiesten waaronder de raad van elf en twee mooie dansen van dansgroep Let’s Dance was deze avond een groot succes te noemen.

Nadat vriendengroep de Witpen, samen met de artiesten, het afscheidslied had gezongen was het tijd om Prins Bart de 2de en zijn gevolg te deinstalleren en de zaal met de traditionele wannemöl te laten verlaten. Na het officiële programma was het tijd voor de after-party die, na de introductie van vorig jaar, nu zeker niet meer was weg te denken.

Bekijk onderstaand  de foto’s van deze avond. Met dank aan Henk Loeters voor het maken van de foto’s.