Pronkzitting 2021

Op zaterdag 13 november 2021 vanaf 18:49 (LET OP: andere begintijd als normaal) zullen we tijdens de pronkzitting afscheid gaan nemen van Prins Kuul de 1e en zijn gevolg. Na twee jaar geregeerd te hebben over het Vlègeldarp is het nu tijd om afscheid te nemen. De artiesten hebben weer geweldige buuts voorbereid dus het belooft weer een ouderwets gezellige avond te worden, met een hele bekende gast. Tijdens de avond hebben we ook weer muzikale ondersteuning van de band Karakter. Zij zullen ook weer voor een swingende afterparty zorgen.

Alleen toegang met een geldige entreekaart

In verband met de nog geldende regels zullen we entreekaarten verkopen voor toegang tot de pronkzitting. Hiervoor zullen wij op twee momenten zitting houden zodat je een entreekaart kunt kopen. Dit zal zijn op: 

Vrijdag 5 november van 20:00 tot 22:00 bij Sam Sam
Zaterdag 6 november van 16:00 tot 18:00 bij De Deel

Entreekaarten kosten € 8,50 per stuk, maar zijn gratis af te halen op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart. Op vertoon van een geldige donateurskaart krijg je € 2,00 korting en betaal je dus € 6,50 per entreekaart. Voor het afrekenen van de kaarten is het ook mogelijk dit met PIN te voldoen.

Wanneer je meerdere kaarten voor meerdere personen wilt kopen zorg dan dat je van al die personen de leden-/donateurskaarten (indien van toepassing) bij je hebt! 

plaatsbespreken

Tijdens de hierboven genoemde momenten kun je ook direct een tafel bespreken voor een groep. LET OP: iedereen moet wel beschikken over een entreekaart. 

Alleen toegang met een geldige CORONA QR code

Toegang tot de pronkzitting is alleen mogelijk wanneer je beschikt over een geldige CORONA QR code en op vertoon van je legitimatiekaart en entreekaart. Op https://coronacheck.nl/nl/ kun je lezen hoe je aan een geldige CORONA QR code kunt komen. 

Nog geen lid of donateur?

Ben je nog geen lid of donateur, maar zou je dit wel graag nog willen worden dan kan dat ook op bovengenoemde momenten nog. Hier lees je meer over onze lidmaatschaps- en donateurskaart. Je kunt dan ook direct je entreekaart gratis meenemen (als je lid wordt) of met korting kopen.

Pronkzitting 2021