Foto’s Pronkzitting 2017

Op 11 november j.l. was het zover. Tijdens de jaarlijkse pronkzitting bij HCR ’t Heuveltje hebben we op gepaste wijze afscheid genomen van Prins Eddy de 1ste en zijn gevolg. Afgelopen jaar hebben zij geregeerd over het Vlègeldarp onder het motto “Ut wudt tied”.

De avond werd geopend door onze voorzitter en president, die bedankten o.a. de sponsoren voor de nieuwe trainingspakken van dansgroep Let’s Dance. Ook werd Cecilé Jansen-Peters in het bijzonder bedankt voor haar bewezen diensten in het bestuur van Let’s Dance. Zij is in een moeilijke periode ingestapt, toen het voortbestaan van Let’s Dance op losse schroeven stond. Samen met de andere bestuursleden hebben zij er weer een gezonde vereniging van gemaakt met op dit moment maar liefst weer 45 dansende meiden. Wij zijn Cecilé erg dankbaar voor het werk wat zij hiervoor heeft gedaan en zij zal, niet meer in het bestuur, maar nog wel betrokken blijven bij de vereniging.

Binnen de Raad van Elf werd er afscheid genomen van Thomas Berendsen, hij heeft na enkele jaren lidmaatschap besloten er mee te stoppen als Raad van Elf lid. Tot slot werd ook de decorcommissie nog even in het zonnetje gezet en kregen zij twee zwaar bevochten frikandellen vlaaien voor hun werkzaamheden om de zaal weer aan te kleden en de artiesten te voorzien van de benodigde decorstukken. Mannen bedankt!

Na de opening was het podium vrij voor de Vlègeldarpse artiesten om iedereen een gezellige avond te laten beleven de en de lachspieren goed hun werk te laten doen. Tussen alle buuts en optredens van Let’s Dance door werd Robert Krauts verrast, maar hier meer daarover

Nadat vriendengroep Op Lets, samen met de artiesten, het afscheidslied had gezonden was het dan toch echt tijd om Prins Eddy de 1ste en zijn gevolg te deïnstalleren en de zaal met de traditionele wannemöl te verlaten. Na het officiële programma was het tijd voor de after-party in het café. Deze was ook dit jaar weer een groot succes en druk bezocht. Zo werd het een geslaagde avond voor jong en oud!

En nu op naar de nieuwe Prins en zijn gevolg. Wie zal het worden? Dat is de grote vraag nu in Beek en Loerbeek. Tijdens het prinsenbal op 13 januari 2018 zal dit bekend worden. Noteer deze datum dus in je agenda, want dit wil je niet missen!