Inschrijven Rosenmontag optocht 2023

Beste carnavalist,

De afgelopen maanden zijn wij als vereniging alweer druk bezig geweest met de organisatie van de rosenmontag optocht. Onderstaand enkele aandachtspunten alvorens je in te schrijven.

Wagens tot 6 meter hoog!

De maximale hoogte voor de wagens is 6 meter. Op deze (6 meter) hoogte is de maximale breedte 2,5 meter! Afgelopen jaren is gebleken dat dit ruim voldoende is om de koppen op de wagens te houden, dus wij hopen dan ook dit jaar weer alle wagens met de koppen op hun wagens te zien. Hierdoor maken we met z’n alle de optocht nog aantrekkelijker voor het publiek! 

Gratis entree in Vlègelhuus op maandag 20 februari met DJ Dutch en een optreden van Michel Wolbrink!

Kom na de optocht gezellig in ons vlègelhuus verder feesten met DJ Dutch! Ook dit jaar is de Entree gratis! De afgelopen jaren was het een groot feest met DJ Dutch en ook dit jaar is hij weer van de partij om er een geweldig feest van te maken.

In het vlègelhuus vindt ook de prijsuitreiking van de grote optocht plaats. Jeugdcarnaval en prijsuitreiking van de jeugdoptocht vindt plaats bij De Deel, ook hier is gratis entree. Toegang tot het Vlègelhuus is vanaf 16 jaar. Legitimatie verplicht!

Keuring wagens.

Keuring van wagens zal uitsluitend plaats vinden op maandag 13 februari tussen 19:00 en 22:00. Hiervoor dient iemand aanwezig te zijn op de bouwlocatie, bij afwezigheid zal geen nieuwe afspraak worden gemaakt. Wij proberen de jeugdgroepen al eerste te bezoeken die avond. Een nauwere tijdsindicatie kunnen wij helaas niet aangeven i.v.m. de grote hoeveelheid inschrijvingen. LET OP: Is de wagen niet goed gekeurd, dan mag je niet deelnemen aan onze rosenmontag optocht.

Startnummers ophalen

Voor de enkelingen/paren en groepen geldt dat zij hun startnummer moeten ophalen op donderdag 16 februari tussen 20:00 en 21:00 bij het Gildehuis in Beek (Sint Jansgildestraat 31). 

Inschrijven

Kies onderstaand het juiste formulier om je in te schrijven. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 4 februari 2023. 

 

Lees na inschrijving ook nog ons gehele optochtreglement goed door. En bekijk de beoordelingscriteria voor jurering om te kijken hoe er gejureerd wordt en hoe je wellicht hogere punten kunt scoren.

Veel succes met het bouwen en tot maandag 20 februari 2023 aan de start om 12:41

Bestuur & Optochtcommissie C.V. De Dösvlègels