Fijne kerstdagen & gelukkig nieuwjaar

Het jaar zit er weer bijna op en wat was 2016 een mooi, maar voor ons spannend carnavalsjaar. Een jaar waarin het nieuwe (jonge) Bestuur en Raad van Elf voor het eerst op eigen benen stonden, zonder “De Olde Meuk” (zoals ze zich zelf noemen). Zou het allemaal wel goed gaan? En zouden we niets vergeten zijn?… Achteraf kijken wij terug op een geweldig carnavalsjaar met Prins Bart de 2de en zijn Gevolg voorop, jullie waren TOP!. Wat hebben wij als Bestuur en Raad van Elf genoten van de carnaval en van jullie carnavalisten! Wat een feest was het telkens weer. Wij zijn trots om het Bestuur en Raad van Elf te mogen zijn van zo’n prachtige vereniging in Beek/Loerbeek.

Een speciale dank ook aan alle commissieleden en vrijwilligers die ons dit jaar weer tomeloos geholpen hebben om het tot een succes te maken!!

Om met de fameuze woorden van ons Raad van Elf lid ‘Grondwormpje’ te spreken: ‘UT HET MOOI GELOPEN!’

Inmiddels zijn wij alweer volop bezig met de voorbereidingen voor Carnaval 2017 en wij hopen jullie dan ook allemaal weer te zien op het prinsenbal op 14 januari a.s. en het jeugdprinsenbal op 15 januari a.s. Wie o wie zullen de nieuwe prinsen en hun gevolg gaan worden in het nieuwe jaar?

Wij wensen een gelukkige en liefdevolle kerst voor groot en klein! En dat het nieuwe jaar in goede gezondheid mag zijn.

Hele fijne feestdagen!

Bestuur en Raad van Elf
C.V. De Dösvlègels