Olde Wievenbal

Beste vrouwen,

Afgelopen jaar was het Olde Wievenbal weer een daverend succes. Elk jaar komen er weer een aantal feestgangers bij en daar zijn wij als “Olde Wievenbal commissie” meer dan blij mee; hoe meer zielen hoe meer vreugd! Ook dit jaar hopen wij dat alle vrouwen van ons Vlègeldarp weer aansluiten bij de gezelligheid. Samen kunnen we er weer een ontzettend gezellige dag van maken.

Om 11.41 brunchen we bij de Deel voor een goede start van de kroegentocht. Twijfel niet en probeer het gewoon eens uit voor maar €7,50. Je zult zien dat het je goed bevalt en je niks anders meer wilt aan de start van het Olde Wievenbal. Lekkere broodjes, een stevige kop soep en nog een lekker bakkie koffie of thee om je klaar te stomen voor de gezellige kroegentocht. Reserveren hiervoor is wenselijk en kan bij Jolie Gerritsen: 06-53508851 of jolie.gerritsen@hotmail.com

Om 12.41 uur start het Olde Wievenbal bij Sam Sam. De complete route is: Sam Sam, de Steenbok, de sprokkelaar en we eindigen met een lekker buffet bij de Deel voor €15,-. Wil je later instappen en vraag je jezelf af waar we uithangen; daar waar je de gezelligheid hoort en de dames lachen en plezier hebben, daar zijn we dan (of doe even een belletje, kan ook).

Wij zijn al in de cloud als we aan deze dag denken en hebben er dan ook ontzettend veel zin in! want: #jongenoud, wi-j dössen deur tot in de cloud.

Hopelijk tot op het Olde Wievenbal!

Groetjes Zita, Emma en Jolie.