Feestweekend mei 2022 met optocht

In verband met het niet doorgaan van het reguliere carnaval en ondanks dat we onverwacht toch nog een geweldige kafbal avond hadden zullen we in het weekend van 20 t/m 22 Mei 2022 een alternatief programma bieden.

De exact invulling wordt op dit moment hard aan gewerkt door het Bestuur en zullen wij binnenkort naar buiten brengen. Blokkeer in ieder geval alvast het weekend van 20 t/m 22 Mei in uw agenda want het belooft een mooi weekend te worden met mooie activiteiten.

OPTOCHT

Wat we al wel kunnen mededelen is dat, als we alle vergunningen krijgen, op de zondag middag een verbroederingsoptocht zullen houden door de straten van Beek. In verband met de veiligheidsvoorzieningen en het feit dat de Sint Jansgildestraat dan afgesloten zal zijn zal het een andere (kleinere) optocht zijn dan normaal waarbij we ons richten op de Beekse en Loerbeekse wagens en loopgroepen. Voor meer informatie kun je zaterdag 26 maart a.s. om 16:00 bij Partycentrum De Deel in Loerbeek terecht, daar zullen we meer tekst en uitleg geven over de optocht.